Ελλάδα

Δικηγόρος 33χρονης στον ΑΝΤ1: Όταν απολογήθηκε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Τι τόνισε ο δικηγόρος της, Β. Νουλέζας.

Parallaxi
δικηγόρος-33χρονης-στον-αντ1-όταν-απολο-613755
Parallaxi

Στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να ζητά εκ νέου διήμερη αναβολή.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος της, Β. Νουλέζας, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι η 33χρονη στην πρώτη της απολογία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών γι αυτό και δήλωσε όσα δήλωσε.

«Τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της», πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης της κατηγορούμενης, η οποία αρχικά φέρεται να είχε δηλώσει ότι ασέλγησε στην 10χρονη, κάτι το οποίο στη συνέχεια αναίρεσε.

«Κατασκευάζονται σενάρια και μεγενθύνονται και είναι προκαταβολικά ένοχη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αποκάλυψε ότι «μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, για αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε «φανταστικά» τα σενάρια τα περί πορνογραφίας, δηλώνοντας «δύο σέλφι έβγαλαν».

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας και του αδελφού της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι στην κατοχή της κατηγορουμένης βρέθηκαν αρκετά χρήματα, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η 33χρονη είναι πιθανό να ανήκει σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: ANT1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα