Δικηγόρος οδηγού νταλίκας: Είχε χάσει ο ίδιος παιδί και αδερφό σε τροχαίο

Εξακολουθεί να σοκάρει το τραγικό δυστύχημα στην Αθήνα.

Parallaxi
δικηγόρος-οδηγού-νταλίκας-είχε-χάσει-320181
Parallaxi

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, στη Λεωφόρο Κηφισού στην Αθήνα, όταν μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα.

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη ήταν ο τραγικός απολογισμός ενός περιστατικού που συνεχίζει να απασχολεί και σήμερα, λόγω της σφοδρότητάς του.

Δείτε σχετικά: Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή του δυστυχήματος με την νταλίκα

Ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας, Π. Μαντούβαλος, μίλησε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του είχε πιει. «Έπειτα από την εξέταση η οποία αρμοδίως έγινε, πράγματι υπάρχει ποσόστωση αλκοόλ στο αίμα του παραπάνω από το επιτρεπόμενο. Δεν είναι μεγάλη η ποσόστωση του αλκοόλ, όμως θα έπρεπε και κατά τη δική μου άποψη, που είμαι ο δικηγόρος του, να είναι 0», σημείωσε.

Όπως πρόσθεσε, την τελευταία στιγμή άλλαξαν οι βάρδιες των οδηγών και κανονικά δεν θα ήταν ο συγκεκριμένος στο τιμόνι της νταλίκας.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση την οποία βρίσκεται ο οδηγός, ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι «είναι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη, διότι και στην οικογένεια του είναι πρόσφατη η απώλεια του παιδιού του από τροχαίο ατύχημα και του αδελφού του».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα