Δικηγόρος Βαξεβάνη: Τρία άτομα έτοιμα να καταθέσουν – Τι όρο θέτουν

Ανοίγουν στόματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

Parallaxi
δικηγόρος-βαξεβάνη-τρία-άτομα-έτοιμα-217193
Parallaxi

Μπορεί πρωθυπουργός και κυβέρνηση να προσπαθούν, μάταια, να κρύψουν τις ευθύνες τους για το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο των υποκλοπών, πότε με χυδαίες επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης και πότε με μυθεύματα πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι το… θύμα της παρακολούθησης, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά.

Εν μέσω καθημερινών αποκαλύψεων που έρχονται από όλες τις πλευρές, καθώς, το καπάκι έχει ανοίξει διάπλατα και η δυσωδία σκεπάζει πλήρως την πολιτική ζωή του τόπου, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης προβαίνει σε μια αποκάλυψη που μπορεί να πυροδοτήσει ακόμη πιο ραγδαίες εξελίξεις.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, επισήμανε ότι υπάρχουν τρία πρόσωπα, τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν, με τον όρο πως θα τεθούν σε καθεστώς προστατευμένου μάρτυρα.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα άτομα αυτά είναι διατεθειμένα να αποκαλύψουν το δυσώδες παρασκήνιο, δηλαδή ποιοι ήταν εκείνοι που έδιναν εντολές για παρακολουθήσεις και σε ποιο χρονικό διάστημα διαπράχθηκαν αυτές.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα