Ελλάδα

Δήμαρχος Βοΐου: Δεν σχετίζονται με γάμο τα κρούσματα

Δεν ευθύνεται κανένας γάμος παρά μόνο η μετακίνηση πολιτών στην περιοχή για το καλοκαίρι και τη γιορτή του 15Αύγουστου δηλώνει.

Parallaxi
δήμαρχος-βοΐου-δεν-σχετίζονται-με-γάμ-635441
Parallaxi

κοροναϊός γάμος

Δεν ενοχοποιείται κανένας γάμος για την αύξηση των θετικών κρουσμάτων, τονίζει ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, απαντώντας σε δημοσιεύματα, παρά μόνο η μετακίνηση πολιτών στην περιοχή για το καλοκαίρι και τη γιορτή του 15Αύγουστου στην γενέτειρά τους και η επιστροφή των κατοίκων από τις διακοπές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περισσότερες από 70 δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο κέντρο υγείας Σιάτιστας, για τον επανέλεγχο των αρχικών δειγμάτων αλλά και νέων που ελήφθησαν από την ευρύτερη περιοχή.

Η κινητή μονάδα θα επιστρέψει και αύριο, Τετάρτη, για την λήψη ακόμα 40 δειγμάτων κυρίως νέων του Δήμου Βόιου που σπεύδουν να κάνουν το τέστ για την Covid 19.

Ωστόσο από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στην πόλη της Σιάτιστας. Σημειώνεται πως νωρίτερα, το Open είχε μεταδώσει πως εντοπίστηκαν 22 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε ένα 24ωρο μετά από γάμο που πραγματοποιήθηκε στο Βόιο Κοζάνης γύρω στον Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: CNN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα