Ελλάδα

Διοικητής Παίδων: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Έκτακτη ανακοίνωση από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Parallaxi
διοικητής-παίδων-ουδέποτε-χορηγήθηκ-899194
Parallaxi

«Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα κατά το διάστημα της νοσηλείας της», τονίζει σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η ανακοίνωση, η οποία αναμένεται να κοινοποιηθεί σε λίγο, αποτελεί σημαντικό στοιχείο εκ μέρους των θεραπόντων ιατρών και του νοσοκομείου, που προστίθεται στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται, ότι η 33χρονη στο υπόμνημα της σήμερα μίλησε για ιατρικό λάθος σε ό,τι αφορά την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης.

Τι υποστηρίζει για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, ισχυριζόμενη την πιθανότητα λάθους των γιατρών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι, το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10, γεγονός που κατά τους ισχυρισμούς της, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Ένα ακόμη στοιχείο, που επικαλείται είναι το πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεταμίνη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όταν αυτή η ουσία χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική, αλλά και την παιδοχειρουργική.

Πηγη: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα