Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Ακόμη δύο συλλήψεις- Έντεκα μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Parallaxi
δολοφονία-19χρονου-ακόμη-δύο-συλλήψεις-878808
Parallaxi
Το σημείο δολοφονίας του 18χρονου Αλκη Καμπανου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλίκης, 2 Φεβρουαρίου 2022.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου Άλκη, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου.

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Έντεκα άτομα περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος ‘Αλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών.

Εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ένα 24ωρο μετά το φονικό, κι αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, προχώρησε τις τελευταίες ώρες στην ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση, από τους οποίους ήδη οι έξι συνελήφθησαν σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής.

Εντάλματα εκδόθηκαν και εις βάρος των υπολοίπων τεσσάρων ταυτοποιημένων προσώπων και διεξάγονται αναζητήσεις για τη σύλληψή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα στοιχεία ταυτότητάς τους ούτε για τον βαθμό εμπλοκής τους στη δολοφονία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα