Top

Δολοφονία 19χρονου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση.

Parallaxi
δολοφονία-19χρονου-συνεχίζονται-οι-έρε-879927
Parallaxi

δολοφονία Άλκη 14

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, έως τώρα δεν έχει ταυτοποιηθεί κάποιο πρόσθετο άτομο, εκτός από τον 23χρονο που συνελήφθη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ένας 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

«Η εντολή του υπουργού είναι να φτάσουμε μέχρι το τέρμα και όλοι οι υπαίτιοι για το φόνο του Άλκη και των ξυλοδαρμό των φίλων του να πάνε στη Δικαιοσύνη. Υπάρχουν πρωτόκολλα και με την αλβανική αστυνομία και με την Interpol, και σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του 20χρονου αμέσως θα υπάρξει διεθνές ένταλμα μέσω της Interpol ώστε ο 20χρονος να συλληφθεί», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

«Ο υπουργός και γενικότερα το σύστημα έχουν αποφασίσει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο να σπάσει και το κόκκαλο, να σπάσει το απόστημα και να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα να μην υπάρχει άλλη ανοχή… Η οπαδική βία πρέπει να τελειώσει», ανέφερε επίσης ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Στράτος Μπαλάσκας.

Την ιδία ώρα, οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, έχουν σχηματίσει μια  “μαύρη λίστα” με 300 σκληρούς χούλιγκαν.

«Τώρα κρινόμαστε όλοι για την αποφασιστικότητα να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό και την εγκληματικότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα. Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει κάθε μέρα πλέον τους ελέγχους κλείνει τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων», είπε στο ίδιο κανάλι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στο περιθώριο των ερευνών των αρχών για την δολοφονία του Άλκη, επισημαίνοντας πως στόχος είναι να γυρίσουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες τα νέα παιδιά χωρίς φόβο.

Πηγή: skai.gr

Μητέρα Άλκη: «Φτάνει πια, θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα