Top

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οργισμένες αντιδράσεις για το άδοξο τέλος του δημοσιογράφου

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Parallaxi
δολοφονία-καραϊβάζ-οργισμένες-αντιδ-745623
Parallaxi

Το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην Αθήνα.

Στην είδηση πέρα από τους συνεργάτες του και τις δημοσιογραφικές ενώσεις, αντέδρασαν το διεθνές ινστιτούτου τύπου, αλλά και σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.

Το διεθνές ινστιτούτο τύπου με ανακοίνωσή του μαζί με το Media Freedom Rapid Response εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη δολοφονία του Έλληνα αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ προτρέπουν τους αρμόδιους να διαπιστώσουν αμέσως εάν η δολοφονία σχετίζεται με το δημοσιογραφικό του έργο.

Πελώνη: Οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ:

«Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

ΚΙΝΑΛ – Χρηστίδης: Αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία. Η υπόθεση αυτή πρέπει να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Συγκλονισμένη η ΕΣΗΕΑ από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

ΚΚΕ: Οι δράστες & τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες & τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν & να αποκαλυφθούν.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του».

ΜέΡΑ 25: Άλλο ένα ανησυχητικό καμπανάκι της Κολομβιοποίησης της χώρας υπό τον κ. Χρυσοχοϊδη

«Mια δολοφονία δημοσιογράφου στο φώς της μέρας αλλά με όλα τα σημάδια της νύχτας έρχεται σαν άλλο ένα ανησυχητικό καμπανάκι της Κολομβιοποίησης της χώρας υπό τον κ. Χρυσοχοϊδη.Το ΜέΡΑ25 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ», έγραψε στο Twitter το ΜέΡΑ 25.

Ελληνική Λύση: Έγκλημα κατά της ίδιας της δημοκρατίας

«Η δολοφονία ενός δημοσιογράφου ο οποίος μόλις έχει τελειώσει την εκπομπή του και επιστρέφει σπίτι του, είναι έγκλημα κατά της ίδιας της δημοκρατίας.

Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ και απαιτεί την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Για το συμβάν έγραψαν και δημοσιογράφοι στα social media.

Άνανδρη και μαφιόζικη εν ψυχρών εκτέλεση του Γιώργου Καραιβαζ. Δυο άνδρες πάνω σε μια μπεβερλι μηχανή τον πυροβόλησαν…

Δημοσιεύτηκε από Νικολαος Τσιλιπουνιδακης στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα