Δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αντιδικίας μεταξύ θύματος και δράστη.

Parallaxi
δολοφονία-στη-μεσαρά-κρήτης-τον-εκτέλ-799335
Parallaxi
Εικόνα Facebook

Νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή της Μεσαράς, στο νότο του ν. Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretalivenews, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που αναζητούν στοιχεία τα οποία θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας ενώ υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.

Η δολοφονία έγινε κοντά στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, σε σπίτι έξω από το χωριό, όπου διέμενε με την οικογένειά του ο 39χρονος, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στην βεράντα του σπιτιού μαζί με το παιδί του. Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά, σε μάγουλο, κοιλιακή χώρα, και στο χέρι σε δυο διαφορετικά σημεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalivenews πιθανολογείται  ότι βλήθηκε από καραμπίνα με 9βολα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροτομής.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα