Ελλάδα

Drone αποθανατίζει την επόμενη μέρα της καταστροφής στη Σητεία

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη φονική κακοκαιρία.

Parallaxi
drone-αποθανατίζει-την-επόμενη-μέρα-της-κα-913905
Parallaxi

Εικόνες βιβλικής καταστροφής κατέγραψε drone που πέταξε πάνω από τη Σητεία της Κρήτης, την επόμενη ημέρα της φονικής κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της δύο νεκρούς, έναν 50χρονο και μια 49χρονη γυναίκα, η οποία σήμερα ανασύρθηκε νεκρή, και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε και αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής, οι δρόμοι φαίνονται να έχουν καλυφθεί με λάσπη και τα αυτοκίνητα να είναι παρασυρμένα από τα ορμητικά νερά της βροχής, με πολλούς σταθμούς της Κρήτης να καταγράφουν πολύ μεγάλα ύψη βροχής, τρεις φορές από τη βροχή που πέφτει όλο το μήνα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης έκανε λόγο για βιβλική καταστροφή στην περιοχή της Σητείας, αναφέροντας πως τα μισά εμπορικά καταστήματα δεν έχουν δυνατότητα να λειτουργήσουν τη Δευτέρα το πρωί.

“Εκτός από τα καταστήματα, έχουν καταστραφεί περιουσίες, πάνω από 150 αυτοκίνητα, ήδη στη θάλασσα βρίσκονται 10-15 αυτοκίνητα, ενώ όπως είπε, ενδεικτικό της πρωτοφανούς βροχόπτωσης ήταν πως “η μέτρηση από τον σταθμό στο αεροδρόμιο Σητείας ήταν 1.778 χιλιοστά βροχής σε τέσσερις ώρες. Η βροχή που πέφτει μέσα σε πέντε χρόνια στη Σητεία έπεσε σε τέσσερις ώρες. Καταλαβαίνετε το τι ζημιές έχουν προκληθεί”.

πηγή – news247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα