Δυο νέα ύποπτα κρούσματα σε Λαμία και Πάτρα

Διαβάστε αναλύτικα.

Parallaxi
δυο-νέα-ύποπτα-κρούσματα-σε-λαμία-και-π-421212
Parallaxi

Πρόκειται για μία 21χρονή γυναίκα που είχε ταξιδέψει κι αυτή στους Αγίους Τόπους, χωρίς να συσχετίζεται με την προηγούμενη ομάδα ατόμων που σχεδόν στο σύνολό είχαν νοσήσει από τον νέο κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ εσότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ελ. Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορωνοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό έχει τεθεί ήδη το πρώτο επίσημο κρούσμα κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ιστιαίας.

Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, ύποπτο νέο κρούσμα εμφανίστηκε στα ΚΤΕΛ Πάτρας όταν άντρας που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία εμφάνισε πυρετό. Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ ώστε να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο του Ρίο και να εξεταστεί για κοροναϊό.

Ο άντρας με προορισμό την Ιταλία είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τα ΚΤΕΛ, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είχε πυρετό. Έπειτα από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα