Εφιαλτική νύχτα στη Σιθωνία

Οι πρώτες πληροφορίες της ημέρας

Parallaxi
εφιαλτική-νύχτα-στη-σιθωνία-372316
Parallaxi

Η μέρα βρίσκει τη Σιθωνία σε λίγο καλύτερη κατάσταση από κείνη που την βρήκε και η χθεσινή νύχτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον Πολύγυρο και τον Μαρμαρά, τα δυο κύρια μέτωπα καίνε με την μικρή ένταση στη Σάρτη και με μεγάλη ένταση στο Πλατανίτσι. Οι άνεμοι έχουν κοπάσει από χθες το απόγευμα και η θερμοκρασία είναι χαμηλή.

Στην περιοχή της Σάρτης η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη στο βουνό πάνω από το χωριό, χωρίς να έχει απειλήσει το χωριό στη διάρκεια της νύχτας. Στο Πλατανίτσι έχει κατέβει στην πλευρά της θάλασσας, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχουμε πλήρη εικόνα του τι άφησε πίσω στο κάμπινγκ. Η νύχτα για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής ήταν εφιαλτική.

Στην περιοχή επιχειρούν 200 πυροσβέστες και 98 συνολικά οχήματα. Με το πρώτο φως της ημέρας θα βρεθούν εκεί τα εναέρια μέσα, 4 αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός στο Πόρτο Κουφό και την Βουρβουρού και απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη νότια Σιθωνία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα