Top

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας

Σε ηλικία 74 ετών.

Parallaxi
έφυγε-από-τη-ζωή-ο-πρώην-βουλευτής-του-π-755150
Parallaxi

κατσανεβας

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας.

Τα τελευταία 24ωρα νoσηλεύοταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, πέντε ημέρες αφότου είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας. Ο ίδιος συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά περιοδικά μεταξύ των οποίων το Αντί, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος κ.α. και είναι συνεκδότης του επιστημονικού περιοδικού Επιθεώρηση Εργασιακών Σχέσεων. Ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην οικονομική της εργασίας. Επίσης, έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών βιβλίων και μία ποιητική συλλογή.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα