Top

Έγκλημα- Κυπαρισσία: «Την κυνηγούσε με μαχαίρι στους δρόμους»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 39χρονο.

Parallaxi
έγκλημα-κυπαρισσία-την-κυνηγούσε-με-618461
Parallaxi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της 42χρονης Μόνικας που αγνοείτο και βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη του θύματος, ο 39χρονος «δεν την άφηνε να έχει κινητό».

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», είπε αρχικά μιλώντας σε εκπομπή η δικηγόρος της οικογένειας της 42χρονης.

«Ολα είναι υπό έρευνα, είναι ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο», συμπλήρωσε, καθώς και ότι «πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί».

«Αν ζούσε η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη. Υπάρχουν πολλές υποψίες, μου τα έχει μεταφέρει η στενότερη συγγενής της, η Μόνικα φοβόταν ότι θα πάθει τα ίδια και θα πάθουν και τα παιδιά της. Δεν έμενε επειδή το ήθελε, αλλά επειδή τον φοβόταν, αναγκάστηκε και έδωσε τον μικρό της γιο στον σύζυγό της για να γλιτώσει», είπε μεταξύ άλλων.

«Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι στους δρόμους της Κυπαρισσίας»

«Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επικοινωνία με τη Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να τη βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν την άφηνε να έχει κινητό», είπε από μέρους της η ξαδέρφη του θύματος.

«Η Μόνικα πήγαινε σε φίλο στην Κυπαρισσία για να πάρει τηλέφωνο και να κάνει τα παράπονά της. Εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά, συγκατοικούσαν, την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι στους δρόμους της Κυπαρισσίας», ανέφερε τέλος.

Mε πληροφορίες από Mega

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Αρνείται τις κατηγορίες ο 39χρονος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα