ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένα καταφύγιο ζώων-αληθινό κολαστήριο!

Σοκάρουν οι εικόνες από το μέρος.

Parallaxi
εικονεσ-ένα-καταφύγιο-ζώων-αληθινό-κο-497484
Parallaxi

Εικόνες: Ηρακλής Δημητριάδης

Ένα θέαμα άνευ προηγουμένου θα αντικρίσουν τα μάτια σου στο καταφύγιο ζώων του Σαμαρά και αν δεν κινηθούμε άμεσα τα πράγματα προβλέπεται να εξελιχθούν κάκιστα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην parallaxi, η κατάσταση στο εν λόγω καταφύγιο είναι κάτι παραπάνω από αποτρόπαια.

Ακολουθεί παρακάτω το σχετικό κείμενο και οι εικόνες του Ηρακλή Δημητριάδη- όπως αναρτήθηκαν από τον ίδιο στο Facebook- που συγκλονίζουν:

Αυτή η κατάσταση επικρατεί στο λεγόμενο (καταφύγιο ζώων) του Σαμαρά. Κόπρανα, βρωμιά, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ποντίκια και αρουραίοι που κυκλοφορούν ΠΑΝΤΟΥ και που αρνήθηκε να προβούμε σε απολύμανση και μυοκτονία και κινούνται μεταξύ των ζώων με ότι κίνδυνο επιφέρει αυτό και φυσικά χωρίς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που όρισαν οι γιατροί.

Όλα αυτά επειδή πλέον δεν επιτρέπει ο ίδιος εδώ και 20 ημέρες την είσοδο στην με δική του νόμιμη παραχώρηση πληρεξουσιότητα (αμετάκλιτη ενώπιον δικηγόρου και συμβολαιογράφου) λόγω αδυναμίας του να προσφέρει βοήθεια προς τα ζώα προ 10μηνου στην Joanna Ioakeimopoulou. Αλλάζοντας προ 20μερου κλειδαριές της απαγόρευσε την είσοδο στο χώρο.

Δεν γνωρίζουμε πλέον τι συμβαίνει μέσα, δεν γνωρίζουμε πόσα ζώα βρίσκονται εν ζωή και πόσα απεβιωσαν λόγω της βεβαρημένης τους υγείας αφού ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τα φάρμακά τους και δεν ξέρουμε αν σιτίζονται.

Μέσα υπάρχουν ζώα ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμης και του ΣΥΠΠΑΖΑΘ αλλά οι ίδιοι στρέφουν το βλέμμα αλλού και δεν κινητοποιούνται ώστε να τον καταγγείλουν στον εισαγγελέα σαν επίσημος δήμος για τον χώρο στα όρια ευθύνης τους και ιδιοκτησίας των αδέσποτων τσιπαρισμένων ζώων του δήμου.

Καταθέσαμε τρεις μυνήσεις αλλά ο Σαμαράς δεν προσήχθη ΠΟΤΕ για την αυτόφωρη διαδικασία περί κακοποίησης ζώων και καταπάτησης του εγγράφου παραχώρησης της φροντίδας τους.

Εκεί μέσα ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ζώα, εσείς θα μείνετε παρατηρητές; Επικοινωνήστε με την Joanna Ioakeimopoulou να οργανωθούμε και να κινηθούμε άμεσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πριν μαζεύουμε νέα πτώματα.

Στην τρίτη φώτο είναι δυο νεκρά ζωα 😭που βρήκαμε επιμελώς κρυμμένα από τον ιδιο. Παρακαλούμε κινητοποιηθείτε να ΣΩΘΟΥΝΕ όσα ζώα είναι ακόμη εν ζωή.

ΚΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΕΕΕΕΕ και βομβαρδίστε το Α.Τ. Θέρμης και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΩΩΝ Θεσσαλονικης ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ πριν είναι αργά!!!!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα