Top

ΕΙΚΟΝΕΣ: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τα γυρίσματα του «The Enforcer» στην Εθνικής Αμύνης

Σε Μαϊάμι μετατράπηκε ο κεντρικός δρόμος - Τοποθετήθηκαν πανύψηλοι φοίνικες.

Parallaxi
εικονεσ-ξεκίνησαν-οι-ετοιμασίες-για-τ-781734
Parallaxi

Εδώ και λίγη ώρα σε δρόμο του Μαϊάμι έχει μετατραπεί η Εθνικής Αμύνης από την Τσιμισκή μέχρι την Λεωφόρο Νίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας, «The Enforcer».

Η Εθνική Αμύνης είναι κλειστή από το πρωί έως το απόγευμα, ωστόσο δε δημιουργείται πρόβλημα γιατί το κέντρο είναι άδειο από αυτοκίνητα. Τυχεροί είναι όσοι Θεσσαλονικείς διάλεξαν την περιοχή του Λευκού Πύργου για μια βόλτα με τα πόδια γιατί έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ετοιμασίες για τα σημερινά γυρίσματα.

Όσοι πίνουν τον καφέ τους στην Εθνικής Αμύνης έχουν προνομιακή θέση και ζουν την εμπειρία της οργάνωσης της παραγωγής. Μπροστά στην είσοδο της λέσχης αξιωματικών έχουν τοποθετηθεί τέσσερις πανύψηλοι φοίνικες όπως και απέναντι στην εταιρεία μακεδονικών σπουδών.

Πολλοί είναι εκείνοι που μαζεύτηκαν, κοντά στα σκηνικά για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας.

Δείτε εικόνες και video από το σημείο:

Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί

Σήμερα (3/7) κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Εικόνα: Μάριος Δαδούδης
Εικόνα: Μάριος Δαδούδης
Εικόνα: Μάριος Δαδούδης
Εικόνα: Μάριος Δαδούδης

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα