Featured

ΕΙΚΟΝΕΣ: Με «παγωμένα» χαμόγελα άνοιξε η αγορά της Καλαμαριάς

«Περιμέναμε κάτι περισσότερο» δήλωσε στην parallaxi ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ερμής», Δημήτρης Μηλιάδης.

Βιβή Κοτσαπουϊκίδου
εικονεσ-με-παγωμένα-χαμόγελα-άνοιξ-712012
Βιβή Κοτσαπουϊκίδου

Συγκρατημένοι είναι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες της Καλαμαριάς, ένα 24ωρο μετά το άνοιγμα της αγοράς με κυβερνητική εντολή, εν μέσω lockdown, μετά από σχεδόν τρεις μήνες που παρέμειναν κλειστά.

Μια βόλτα στην αγορά της Καλαμαριάς, η οποία θα λέγαμε ότι καλύπτει πολλά γούστα και ανάγκες, μας έδειξε ότι παρά τις χειμερινές εκπτώσεις αλλά και το μεγάλο διάστημα των κατεβασμένων ρολών, οι καταναλωτές φάνηκαν διστακτικοί.

«Περιμέναμε κάτι περισσότερο» δήλωσε στην parallaxi ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ερμής», Δημήτρης Μηλιάδης, συμπληρώνοντας ότι ναι μεν έχει δουλεία, αλλά σίγουρα όλοι ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο.

Ο κ. Μηλιάδης μάλιστα ανέφερε ότι ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι οι καταναλωτές είναι ακόμα μπερδεμένοι σχετικά με τον πως λειτουργεί η αγορά, καθώς ο ίδιος ακόμα δέχεται τηλεφωνήματα για το πως δουλεύει η επιχείρησή του και αν εφαρμόζεται ακόμη η μέθοδος του click away. «Μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε ‘πρέπει’ να κλείσω ραντεβού για να έρθω;’».

Απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες έκανε έκκληση για μεγάλη προσοχή και τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ενώ σε ότι αφορά τους καταναλωτές, υποστήριξε ότι οι μικρές επιχειρήσεις είναι πιο ασφαλείς και δεν έχουν κάτι να φοβούνται, όπως θα είχαν για τα πολυκαταστήματα.

Πολλοί Καλαμαριώτες επιλέγουν τον πεζόδρομο για βόλτα και καφέ στο «χέρι», όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Δωρεάν covid tests για τα μέλη του Συλλόγου

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ερμής» υπογράμμισε και τη δράση που θα γίνει αύριο Τετάρτη 20/1 στο Θεατράκι της οδού Χιλής.

Ειδικότερα, τα μέλη του Συλλόγου θα μπορούν από τις 09:30 μέχρι και τις 14:30 να κάνουν δωρεάν covid tests με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του δήμου Καλαμαριάς.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα