Εξαφανίστηκε τουρίστρια στην Ικαρία-Αγνοείται από το Σάββατο

Στο πόδι το νησί

Parallaxi
εξαφανίστηκε-τουρίστρια-στην-ικαρία-473320
Parallaxi

Μια ακόμα ανησυχητική είδηση εξαφάνισης τουρίστριας έρχεται αυτή τη φορά από την Ικαρία. Εκεί λοιπόν αγνοείται μια 34χρονη τουρίστρια από το περασμένο Σάββατο.

Εικόνα: Ικαριανή Ραδιοφωνία

Σύμφωνα με την Ικαριανή Ραδιοφωνία σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών, δυνάμεων Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών  Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλών κατοίκων του νησιού μας, εξελίσσεται αυτή την ώρα μετά την καταγγελία από τον σύζυγο της για την εξαφάνιση της 35χρονης συζύγου του που έκανε τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου. Πρόκειται για ζεύγος Ελλήνων τουριστών που παραθερίζει στο νησί μας και έμενε στο Κεραμέ. Όλη η περιοχή κυριολεκτικά «χτενίζεται» απ’ όλες τις δυνάμεις για την ανεύρεση της αγνοούμενης τουρίστριας, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα. Έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είπαν ότι είδαν κάποια κοπέλα να τρέχει (για αθλητισμό) στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα