Ελλάδα

Εξελίξεις στο θρίλερ της Ικαρίας: Πληροφορίες για νέο στοιχείο – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Βρέθηκε νέο στοιχείο σύμφωνα με πληροφορίες.

Parallaxi
εξελίξεις-στο-θρίλερ-της-ικαρίας-πληρ-473445
Parallaxi

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι τη τελευταία ώρα οι εξελίξεις στο θρίλερ της Ικαρίας με την εξαφάνιση της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, η οποία μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί. 

Δείτε Σχετικά: “Χτενίζουν” το νησί για την εξαφάνιση της 34χρονης

Νέο στοιχείο; 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία δεν επιβεβαιώνονται επισήμως μέχρι στιγμής, η διεύθυνση του Εγκληματολογικού Γραφείου της Σάμου φέρεται πως βρήκε κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Ικαρία. Ωστόσο οι κηλίδες εξετάζονται για να διευκρινιστεί η αιτία προέλευσής τους καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για φυσικό αίτιο.

H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τις έρευνες εντοπισμού της 34χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες (05 Αύγουστου 2019) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, που ξεκίνησαν άμεσα χθες, συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

*Με πληροφορίες από thetoc.gr / ΑΠΕ ΜΠΕ / ΕΛ.ΑΣ twitter

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα