ΕΞΕΛΙΞΗ- Βίλια: Εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Parallaxi
εξελιξη-βίλια-εντοπίστηκε-το-τελευτα-638957
Parallaxi

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας μετά την εξαφάνισή της, στις 17 Οκτωβρίου, το τελευταίο στίγμα από το κινητό της άτυχης 38χρονης Κινέζας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε δάσος στα Βίλια. 

Όπως μετέδωσε το Mega, το τελευταίο στίγμα εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Μεταξουργείου, όταν και φέρεται να πραγματοποίησε κλήση προς άγνωστο άτομο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο διακρίνεται η αδικοχαμένη 38χρονη να κρατάει το κινητό της τηλέφωνο και μία καφέ τσάντα.

Νωρίτερα κατέθεσαν στην αστυνομία τα δυο άτομα, που δήλωσαν την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας στις 22 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν στραφεί τώρα τόσο στην καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισής της, όσο και στα πρόσωπα από το στενό της κύκλο που έχουν εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι, η 38χρονη ήταν 10 χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργη.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από κυνηγούς το βράδυ της Τρίτης και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν από τα αποτυπώματά της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Mε πληροφορίες από Mega/ ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα