Ελλάδα

Έξι συλλήψεις για τη χθεσινή συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Μετά τον τραυματισμό ενός νεαρού.

Parallaxi
έξι-συλλήψεις-για-τη-χθεσινή-συμπλοκή-292496
Parallaxi

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραυματισμό ενός νεαρού σε συμπλοκή χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το επεισόδιο έγινε στη συμβολή των οδών Μπακατσέλου και Εγνατίας και πιθανολογείται ότι αφορά διαφορές οπαδών. Ο τραυματίας που είναι στρατιώτης μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες όλα ξεκίνησαν κατά πως μαρτυρούν αυτόπτες μάρτυρες όταν μια ομάδα οπαδών του Ηρακλή που βρισκόταν στο κτίριο που στεγάζεται η Αυτόνομη Θύρα 10, το παλαιό σπίτι του Μανώλη Αναγνωστάκη στην κοντά στην Αρχαία Αγοράς άρχισαν την επίθεση εναντίον ομάδας  οπαδών του ΠΑΟΚ. Το επεισόδιο έγινε εξαιρετικά βίαιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο νεαρός οπαδός του Δικεφάλου, τον οποίο παρέλαβε μετά από λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά όμως μαρτυρούν στην parallaxi αυτόπτες μάρτυρες από γειτονιά καταστήματα εμφανίστηκε ισχυρότατη δύναμη αστυνομικών που έκλεισε τους γύρω δρόμους και προχώρησε σε προσαγωγές. Είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό σε μια βδομάδα μετά τα γεγονότα στην Πολίχνη πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ: Ένα άτομο τραυματίστηκε σε συμπλοκή που έγινε γύρω στις 8.30 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Εγνατία με Μπακατσέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα