Ελλάδα

Εξώδικο της Ένωσης Αστυνομικών στον ΣΚΑΪ για το ρεπορτάζ με την Άντζελα Δημητρίου

Εξώδικο στο κανάλι από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Parallaxi
εξώδικο-της-ένωσης-αστυνομικών-στον-σ-420128
Parallaxi

Η Άντζελα Δημητρίου, έλαβε πριν από μερικές ημέρες βραβείο από την Ένωση Αστυνομικών για «το ήθος και την προσφορά της στην ελληνική μουσική σκηνή».  

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί με την τραγουδίστρια να ανεβάζει μάλιστα στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από τη βράβευσή της ευχαριστώντας την Ελληνική Αστυνομία.

Στο εξώδικό της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής υποστηρίζει ότι το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δημιούργησε την παντελώς εσφαλμένη εντύπωση στο μέσο τηλεθεατή περί του ότι αφενός τα μέλη της Ένωσής μας παραμέλησαν τα καθήκοντά τους για να διασκεδάσουν, αφετέρου ότι η εκδήλωση της Ένωσής μας έγινε αποκλειστικά και μόνο για τη βράβευση της λαϊκής τραγουδίστριας.

Οι συνδικαλιστές τονίζουν ακόμη ότι «κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ο τρόπος με τον οποίο μεταδόθηκε το ρεπορτάζ σχημάτισε την εικόνα ότι ήθελε να μεμφθεί περισσότερο την Ένωσή μας και τα μέλη αυτής και ως εκ τούτου να συκοφαντήσει την Ένωσή μας και όχι να ενημερώσει με αντικειμενικότητα και πληρότητα το κοινό σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης που αποτέλεσε αντικείμενο του ρεπορτάζ». 

Τέλος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητά την αποκατάσταση του περιεχομένου της εκδήλωσης με ανάλογο τηλεοπτικό ρεπορτάζ το οποίο ζητούν να προβληθεί στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού ώστε να αρθεί κάθε υπόνοια συκοφάντησης της Ένωσης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα