Έκτακτο: Καίγεται τώρα το Πλατανίτσι

Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα προς τη θάλασσα και η ατμόσφαιρα στην εθνική οδό θυμίζει κόλαση.

Parallaxi
έκτακτο-καίγεται-τώρα-το-πλατανίτσι-372337
Parallaxi

Τραγική η κατάσταση αυτή την ώρα στη φωτιά της Σιθωνίας. Το μέτωπο που βρίσκεται στο Πλατανίτσι πέρασε το δρόμο και ανεξέλεγκτο καίει προς την πλευρά των κάμπινγκ. Η Πυροσβεστική έχει εκκενώσει όλη την περιοχή και δεν επιτρέπεται η διέλευση κανενός οχήματος ή πεζού. Μεγάλη μάχη δίνει αυτή την στιγμή επίγεια δύναμη της πυροσβεστικής μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα προς τη θάλασσα και η ατμόσφαιρα στην εθνική οδό είναι κόλαση.

Να θυμίσουμε ότι στο δημοτικό κάμπινγκ στο Πλατανίτσι η βλάστηση των πεύκων φτάνει μπροστά στη θάλασσα. Κανείς δεν γνωρίζει πια τι θα αποκαλύψει η αυριανή μέρα για αυτόν τον παράδεισο.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 μεγάλες εστίες στο δάσος στο Δραγουντέλι, πληροφορίες λένε ότι τρία τουλάχιστον σπίτια έξω από τη Σάρτη στο βουνό έχουν γίνει παρανάλωμα και σε ετοιμότητα είναι το λιμάνι του χωριού για να υποδεχτεί τους κατοίκους αν χρειαστεί να φύγουν με πλοία.

Στην Σάρτη οι άνεμοι έχουν κοπάσει όμως η φωτιά καίει ακριβώς πάνω από το χωριό δημιουργώντας ένα φωτεινό στεφάνι πάνω από την περιοχή με τις κεραίες. Το χωριό είναι σε διαρκή ετοιμότητα για εκκένωση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη φωτιά εδώ 

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα