Επικαιρότητα

Έκτακτο κάλεσμα αιμοδοσίας για τους εγκαυματίες

Από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Parallaxi
έκτακτο-κάλεσμα-αιμοδοσίας-για-τους-ε-345133
Parallaxi
Εικόνα: Νίκος Καλογερικος

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί, εκτάκτως, όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα και παράγωγά του για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού» αναφέρει σε έκτακτη ανακοίνωσή του το Κέντρο.

Το ΕΚΕΑ, συγκεκριμένα καλεί τους πολίτες να δώσουν αίμα:

Σε όλες τις Αιμοδοσίες της Αττικής, Χαλκίδας, Κορίνθου, 9:00π.μ. – 14:00μ.μ.

Στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων: Γ.Ν.Α. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ», Γ.Ν. «Η ΕΛΠΙΣ», με εκτάκτως διευρυμένο ωράριο 9:00 π.μ. – 20:00μ.μ.

Επίσης όπως αναφέρει το ΕΚΕΑ, «καλούμε τους συμπολίτες μας σε όλη τη χώρα να δώσουν αίμα, στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και τους κατοίκους της Αθήνας να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Μετρό Συντάγματος».

Επιπλέον:

Τα αποθέματα αίματος της χώρας είναι οριακά, γιά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των θυμάτων της πυρκαγιάς. Όσοι πολίτες θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων της πόλης μας.

ΑΧΕΠΑ :2313303405 Άγιος Παύλος :2313304584 Γ.Παπανικολάου:2310357522 Θεαγένειο :2310898263 Ιπποκράτειο :2310846291 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο:2313324100

UPDATE 15.30, 25 Ιουλίου | ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, για τους πυροπαθείς της Αττικής. Κατόπιν ενημέρωσης από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), για επάρκεια αίματος για τους πυροπαθείς της Αττικής, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε την αναβολή της αυριανής εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης καλεί τους δημότες να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται για την στήριξη των τραυματιών που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα Νοσοκομεία της Αττικής, την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 9 π.μ έως 1 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

*Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε με το κοντινό σας νοσοκομείο για να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε εξέλιξη/πιθανή αλλαγή στις ώρες, καθώς μπορούμε να προσφέρουμε αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας στη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για την αιμοδοσία για τη Θεσσαλονίκη

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα