Διεθνή

Εκτροχιασμός τρένου με σοβαρά τραυματισμένους στην Ολλανδία

Παράλληλα, εκδηλώθηκε φωτιά σε τουλάχιστον ένα από τα βαγόνια του συρμού, σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Parallaxi
εκτροχιασμός-τρένου-με-σοβαρά-τραυμα-992081
Parallaxi

Εκτροχιασμός τρένου στην Ολλανδία με πολλούς τραυματίες – Φωτογραφίες Αρκετοί οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ολλανδία. Απίστευτες εικόνες. Εκτροχιασμός τρένου στην Ολλανδία με πολλούς τραυματίες

– ΦωτογραφίεςTwitter / Shekhar Pujari

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ολλανδία, μετά από εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Στον επιβατικό συρμό επέβαιναν τουλάχιστον πενήντα άνθρωποι. Αν και στην αρχή τα Μέσα έκαναν λόγο για σύγκρουση εμπορικής με επιβατικής αμαξοστοιχίας, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτροχιάστηκε όταν συγκρούστηκε με μηχάνημα έργου πάνω στις σιδηροτροχιές.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν πολλοί άνθρωποι να «τραυματιστούν σοβαρά», σύμφωνα με τις ολλανδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Δεν έχει δοθεί πιο συγκεκριμένος απολογισμός μέχρι στιγμής.

Στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά σε τουλάχιστον ένα από τα βαγόνια του συρμού.

Το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε κι είναι πεσμένο στο ένα πλευρό σε χωράφι, σύμφωνα με το ANP. Το δεύτερο βαγόνι έχει επίσης πέσει στο ένα πλευρό, ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά, κατά τις αρχικές πληροφορίες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στη Λάιντεν.

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν μέσω Twitter ότι δρομολόγια που συνδέουν τη Λάιντεν και τη Χάγη έχουν ανασταλεί εξαιτίας του ατυχήματος.

πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα