Life

Η Ελλάδα, ιδανικός τουριστικός προορισμούς για τους Βρετανούς

Δεκάδες τα ταξιδιωτικά αφιερώματα.

Parallaxi
η-ελλάδα-ιδανικός-τουριστικός-προορι-815921
Parallaxi
Εικόνα Unsplash

Η Ελλάδα ήταν και πάλι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους προορισμούς για το βρετανικό κοινό. Το αμείωτο ενδιαφέρον των Βρετανών επιβεβαιώνεται από τα πολυάριθμα και διαδοχικά δημοσιεύματα για τις ομορφιές της χώρας μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα έντυπα και ηλεκτρονικά βρετανικά μέσα ενημέρωσης και αυτό παρά τα προβλήματα που υπήρξαν κατά καιρούς στα διεθνή ταξίδια λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας EOT, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, οι Βρετανοί ταξιδιώτες ενημερώθηκαν, μόνο γι’ αυτό το καλοκαίρι, για συνολικά 27 νέα αφιερώματα που παρουσιάστηκαν στα μεγαλύτερα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Η πρότασή τους ήταν «Ελλάδα για διακοπές», εξαίροντας τις φυσικές ομορφιές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, τη ζεστή ελληνική φιλοξενία, την αυθεντική, νόστιμη και υγιεινή ελληνική γαστρονομία, τον πολιτισμό μας και πολλά άλλα θεματικά τουριστικά προϊόντα που προσφέρει η χώρα μας όλο το χρόνο. Την περασμένη άνοιξη, είχαν προηγηθεί άλλα 10 αφιερώματα, ανεβάζοντας σε 37 τον συνολικό αριθμό των αφιερωμάτων του βρετανικού Τύπου για την Ελλάδα.

Πηγή: in.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα