Top

Εμβολιάζονται τώρα οι Θεσσαλονικείς στην Αριστοτέλους

Το σύνθημα είναι Black Friday - Free Covid Life

Parallaxi
εμβολιάζονται-τώρα-οι-θεσσαλονικείς-848559
Parallaxi

Από σήμερα το πρωί  η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει εμβολιασμούς για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Για το σκοπό αυτό δύο Κινητές Μονάδες  βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το Ολύμπιον) από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν  εκεί ως και τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά της Covid, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν είτε την πρώτη δόση του εμβολίου είτε την ενισχυτική 3η δόση, ενώ τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Pfizer.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το σημείο των μονάδων, περίπου στο ύψος της Μητροπόλεως η ουρά αναμονής φτάνει μέχρι και τη Λεωφόρο Νίκης. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται τόσο μέσα στα ειδικά οχήματα, όσο και στα τραπέζια που έχουν στηθεί στην πλατεία.

Η σειρά προτεραιότητας του εμβολιασμού κινείται με χαρτάκια αριθμών. Οι άνθρωποι που έχουν προσέλθει είναι μεταξύ 40-70 με εμφανή την απουσία νεότερων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα