Διεθνή

Ένας νεκρός σε σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία και μια νεκρή που επέστρεψε στη ζωή στη Ρωσία

Δυο εικόνες θανάτου

Parallaxi
ένας-νεκρός-σε-σούπερ-μάρκετ-στη-βραζι-643680
Parallaxi

Σκέπασαν με ομπρέλες πτώμα σε σούπερ μάρκετ και άφησαν τον κόσμο να ψωνίζει

Η εταιρεία απολογήθηκε για το συμβάν αφότου προκλήθηκε σάλος στη χώρα

Ένας άνδρας πέθανε μέσα σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας Carrefour Brasil, στην πολιτεία Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όμως το πτώμα του αφέθηκε παρατημένο στο πάτωμα, καλυμμένο με ομπρέλες και τριγυρισμένο από έναν «τοίχο» από χαρτόκουτα, ενώ το μαγαζί παρέμεινε ανοιχτό και δεχόταν κανονικά πελάτες.

https://www.youtube.com/watch?v=MjgDDavWeqM&feature=emb_logo

Το συμβάν αυτό χρονολογείται από τις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος: οι περισσότεροι χρήστες διαμαρτύρονταν γιατί αφέθηκε έτσι ο νεκρός και γιατί δεν έκλεισε το κατάστημα αμέσως.

Το Carrefour Brasil ζήτησε συγγνώμη σήμερα, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων. «Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών» αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό.

Σύμφωνα με το Carrefour, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Αφού πέθανε, το Carrefour «ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο». «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.

Τρόμος με γυναίκα που γύρισε στη ζωή μέσα σε νεκροτομείο

Η 81χρονη Zinaida Kononova, θεωρήθηκε νεκρή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, αλλά…μόνο νεκρή δεν ήταν

Τέτοιες εικόνες συναντάμε συνήθως στα θρίλερ, να όμως που έγινε ανάλογο σκηνικό και στην πραγματικότητα, όταν μία 81χρονη ξύπνησε στο νεκροτομείο στην Ρωσία.

Η 81χρονη Zinaida Kononova, θεωρήθηκε νεκρή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Καθώς η οικογένειά της ενημερώθηκε και άρχισε να προετοιμάζεται για την κηδεία της, το σώμα της Zinaida μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στο κεντρικό περιφερειακό νοσοκομείο Gorshechensky στις 14:10 στις 14 Αυγούστου, όπως αναφέρει το LADbible.

She was taken to the morgue (pictured) at 1.10am, but almost even hours later at 8am a female worker ‘got the shock of her life’ when she found the grandmother sprawled across the floor Το νεκροτομείο Ωστόσο, σχεδόν επτά ώρες αργότερα μια εργαζόμενη στο νεκροτομείο έπαθε το σοκ της ζωής της όταν βρήκε την ηλικιωμένη στο πάτωμα.

Αποδείχθηκε ότι η γιαγιά δεν ήταν τελικά νεκρή και προσπαθώντας να κατέβει από εκεί που την είχαν αφήσει, έπεσε.

Ms Kononova had fallen as she attempted to climb off the morgue table and escape at the Gorshechensky Central District Hospital (pictured) Το κεντρικό περιφερειακό νοσοκομείο Gorshechensky Η εργαζόμενη άρχισε να ουρλιάζει και την άκουσε ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος έτρεξε να δει τι συνέβη.

Όταν την είδε, νόμιζε ότι η γυναίκα τρελάθηκε αφού μιλούσε σε ένα πτώμα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή. Μάλιστα η 81χρονη άρπαξε το χέρι της εργαζόμενης και της ζήτησε βοήθεια.

Η Zinaida τυλίχτηκε σε κουβέρτες και μεταφέρθηκε στην εντατική, ενώ το νοσοκομείο κάλεσε την ανιψιά της Tatiana, με τον γιατρό να της λέει: «Έχουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι ζωντανή!».

The hospital then called the grandmother’s niece Tatiana Kulikova (pictured) and a senior doctor told her: ‘We have an unusual situation. She is alive!’ Η ανηψιά της 81χρονης Φυσικά, η κοπέλα αφού χάρηκε επειδή η θεία της δεν πέθανε, απορούσε πώς συνέβη αυτό και ζήτησε εξηγήσεις από τους γιατρούς.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα