Ελλάδα

Ενεργοποίηση του 1110 για αιτήματα πολιτών για προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Αττική

Η απόφαση ελήφθη, καθώς τοπικά δημοτικά οδικά δίκτυα παραμένουν κλειστά με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις

Parallaxi
ενεργοποίηση-του-1110-για-αιτήματα-πολιτ-874622
Parallaxi
Cold weather front Elpida hits Greece. Snapshots of the snowfall in the Northern Suburbs, Drosia, Athens, on Jan 24, 2022 / Κακοκαιρία Ελπίδα προκαλεί χιονόπτωση. Στιγμιότυπο απο τα Βόρεια Προάστια, Δροσιά, στις 24 Ιανουαρίου 2022

Ενεργοποιήθηκε το νούμερο 1110 σε 24ωρη βάση για την καταγραφή κάθε είδους αιτημάτων πολιτών και φορέων για προβλήματα λόγω κακοκαιρίας.

Από το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, ο κ. Πατούλης δηλώνει: «Προτεραιότητά μας τις δύσκολες αυτές στιγμές είναι η διασφάλιση της προσβασιμότητας πολιτών που έχουν δυσκολία μετακίνησης, καθώς και η εξυπηρέτησή τους όπου απαιτείται. Το 1110 ενεργοποιείται προκειμένου να συμβάλουμε επικουρικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Κεντρική Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού για τη διευθέτηση των προβλημάτων στην Αττική».

Η απόφαση ελήφθη, καθώς τοπικά δημοτικά οδικά δίκτυα παραμένουν κλειστά με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ τα αιτήματα – χωρίς χρέωση – διατυπώνονται στο τηλεφωνικό κέντρο, αξιολογούνται και προωθούνται στους αρμόδιους φορείς (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Τροχαία, Πολιτική Προστασία, Ομάδες ‘Αμεσης Παρέμβασης ΚΕΠΙΧ, κ.α.) προκειμένου να διευθετούνται άμεσα.

Πηγή – ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα