Ελλάδα

Ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη

Πληροφορίες ότι καταζητείται μαζί με την συνοδεία του.

Parallaxi
ένταλμα-σύλληψης-για-τον-ιβάν-σαββίδη-298896
Parallaxi

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τηλεοπτικοί σταθμοί, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ιβάν Σαββίδη καθώς καταζητούνται τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδεία του (4 άτομα) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από σήμερα το πρωί για τα επεισόδια που συνέβησαν χθες βράδυ στο Γήπεδο της Τούμπας μετά από την είσοδο του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά της εισβολής αυτής.

Nωρίτερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Στον αέρα βρίσκεται τόσο η συνέχιση του πρωταθλήματος όσο και η πορεία της υπόθεσης. To Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει: 

Δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. H συγκεκριμένη πράξη φέρεται να συνδέεται με την εισβολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας, ύστερα από την ακύρωση του γκολ που πέτυχε η ομάδα του στην εκπνοή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Κατόπιν τούτου, ο επιχειρηματίας αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τώρα πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν πως:

Η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα