Επικαιρότητα

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σύμβουλος του δημάρχου αποκάλυψε on camera ότι νοσεί

Στην ανακοίνωση αποκρύπτεται το γεγονός της σύσκεψης της Παρασκευής και το γεγονός ότι ο αιρετός δεν φορούσε μάσκα. 

Parallaxi
ο-εντεταλμένος-σύμβουλος-σύμβουλος-τ-680967
Parallaxi

«Συναγερμός» ξέσπασε στο δήμο Θεσσαλονίκης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Parallaxi, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ήταν εκ των ατόμων που παρέστη στη σύσκεψη, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κάποια ύποπτα συμπτώματα. O συγκεκριμένος ο οποίος δηλώνει αρνητής της μάσκας εμφανίστηκε στη σύσκεψη χωρίς μάσκα και ενώ ήταν ήδη εμπύρετος. Η parallaxi φέρνει στο φως βίντεο που ο ίδιος αποκαλύπτει ότι νοσεί.

Την αποκάλυψη της νόσησης του έκανε ο ίδιος ο Κώστας Ιακώβου, μιλώντας στην εκπομπή Δημότης On line της tv100 τη Δευτέρα 3/11, τρεις μέρες μετά τη σύσκεψη που εμφανίστηκε χωρίς μάκσα λέγοντας ”εγώ δεν αγχώνομαι” παρότι εμπύρετος σε μια πόλη με 800 κρούσματα ημερησίως. Ακούστε την παραδοχή:

Στην ίδια σύσκεψη συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες και προϊστάμενη η οποία τις επόμενες ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη πήγαινε στη δουλειά της με πυρετό, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με εκατοντάδες εργαζόμενους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από την πληροφορία της νόσησης των δυο ατόμων περίπου 150 εργαζόμενοι και στελέχη του δήμου κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν προληπτικά τεστ στη βίλα Πετρίδη, εκεί όπου λειτουργεί σχετικός χώρος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το τελευταίο διάστημα.

Παρών στη σύσκεψη αυτή που παρεβρίσκονταν οι νοσούντες ήταν και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Σωκράτης Δημητριάδης ο οποίος σχολίασε σχετικά με το θέμα στην Parallaxi:

«Έγινε μια σύσκεψη την Παρασκευή, εμείς ενημερωθήκαμε ότι ενδεχομένως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, δε γνωρίζουμε δηλαδή ακόμη αν υπάρχει κάποιο θετικό τεστ, ωστόσο πήγαμε κάναμε όλοι όσοι ήμασταν παρόντες στη σύσκεψη προληπτικά τεστ και βγήκαμε αρνητικοί».

Αυτή τη στιγμή επικρατεί πανικός για το πόσα ακόμα άτομα έχουν νοσήσει εντός του δήμου εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών και της συγκεκριμένης σύσκεψης. Ο κ. Ιακώβου ήρθε σε επαφή με αρκετούς εργαζομένους στο δήμο και πρόσωπα εκτός δήμου ενώ ήταν εμπύρετος.

Χθες έκλεισε βιβλιοθήκη του δήμου στη Μοναστηρίου, που στεγάζονται και άλλες υπηρεσίες του δήμου, για απολύμανση, ενώ οι υπάλληλοι των βιβλιοθηκών διαμαρτύρονται διότι δεν εφαρμόζεται η τηλεργασία και παραμένουν ανοιχτές.

Μπροστά στο σάλο των αποκαλύψεων ο δήμος Θεσσαλονίκης έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

”Δεδομένης της μεγάλης εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των πολιτών που εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα είναι κι ένας αιρετός του Δήμου Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ σχετικά με τη διαχείριση του ζητήματος. Ο αιρετός, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα, έχει υποβληθεί σε εξέταση και τελεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων του μοριακού ελέγχου.”

Στην ανακοίνωση αποκρύπτεται το γεγονός της σύσκεψης της Παρασκευής και το γεγονός ότι ο αιρετός δεν φορούσε μάσκα. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα