Αθλητισμός

Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης του EURO 2021- Τραγούδησαν Μπόνο και Μποτσέλι

Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκίνησε.

Parallaxi
η-εντυπωσιακή-τελετή-έναρξης-του-euro-2021-τρ-772050
Parallaxi

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο διεξήχθη η τελετή έναρξης του EURO 2021 στο Ολίμπικο της Ρώμης. Οι θεατές απόλαυσαν τα εντυπωσιακά εφέ, τα βεγγαλικά καθώς και τις παραστάσεις του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι και του Bono των U2, οι οποίοι έδωσαν μια ακόμη πιο ξεχωριστή πινελιά στην τελετή έναρξης.

Στην λαμπερή εκδήλωση πριν το ματς Τουρκία-Ιταλία έδωσαν το «παρών» δύο προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα.

https://youtu.be/ClY_7f4sYj4

Έντονη συγκίνηση προκάλεσε ο διάσημος Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος ερμήνευσε την περίφημη άρια «Nessun dorma» από την όπερα Τουραντό του Τζάκομο Πουτσίνι.

Παράλληλα, η ομάδα Frecce Tricolori έκανε αεροπορικές επιδείξεις, ενώ πυροτεχνήματα και βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα. Στην τελευταία πράξη της τελετής έναρξης οι Μπόνο και The Edge σε μια virtual εμφάνιση τραγούδησαν επίσημο τραγούδι του UEFA EURO 2020 «We Are The People».

https://youtu.be/nTrIR8GVzaE

Μόνο 16.000 θεατές έγιναν δεκτοί στον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας. Στο εναρκτήριο ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η «Σκουάντρα Ατζούρα» νίκησε με 3-0 την Τουρκία, η οποία άντεξε στο πρώτο ημίχρονο στην πίεση των γηπεδούχων, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο.

Διαβάστε επίσης:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα