Top

”Έπεσε” το YouTube και το Gmail

Εδώ και λίγη ώρα, οι χρήστες του YouTube και του Gmail αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα.

Parallaxi
έπεσε-το-youtube-και-το-gmail-697238
Parallaxi

Εδώ και λίγη ώρα, οι χρήστες του YouTube και του Gmail αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα και είναι αδύνατον να συνδευούν στην σελίδα, αποτέλσεμα αυτού πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο.

Google προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στη Google. Προβλήματα επίσης έχουν εμφανίσει και άλλες εφαρμογές της Google, οπως το Google Docs, το GoogleDrive και το Gmail. H σελίδα αναζητήσεων, όμως, λειτουργεί κανονικά.

Tο Google Workspace Status Dashboard, ένα εργαλείο που ενημερώνει για προβλήματα σε εφαρμογές της Google, δείχνει ότι όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας λειτουργούν κανονικά.

Ο κολοσσός πληροφορικής και τεχνολογίας αντιμετώπισε αντίστοιχης κλίμακας πρόβλημα τον Αύγουστο ενώ τον ορισμένες υπηρεσίες αντιμετώπισαν μικροζητήματα τον περασμένο μήνα.

Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι αρκετά εκτεταμένο, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα Down Detector, με τα περισσότερα παράπονα να εντοπίζονται σε Ευρώπη και Ιαπωνία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα