Ελλάδα

Επιστρέφει ο Τσιόδρας – Ενημερώνει μαζί με Κικίλια τους εκπροσώπους των κομμάτων

Στο επίκεντρο η πορεία της πανδημίας και η ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Parallaxi
επιστρέφει-ο-τσιόδρας-ενημερώνει-μα-594765
Parallaxi

Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας.

Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 15:00.

Η τελευταία παρουσία στην τηλεόραση του κ. Τσιόδρα  ήταν την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Σταρ, η επίσημη εξήγηση  από την κυβέρνηση είναι πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι βρέθηκε στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικίλια, πήγε στο Άγιον Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.

Όπως τονίζει το Star στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας μπορεί μεν να είναι ενεργός στα καθήκοντά του, ωστόσο έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις, με το σύνολο των επιδημιολόγων, μάλιστα, να τάσσονται υπέρ του.

Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών για τα οποία επέμενε να μπει όριο 15 μαθητών. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα  στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά για το οποίο επέμενε να είναι στο 50%.

«Επειδή δεν θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης», αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα