Ελλάδα

Εργασίες συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου

Πριν βρεθείς στο δρόμο με το όχημά σου, ενημερώσου.

Parallaxi
εργασίες-συντήρησης-της-περιφέρειας-830234
Parallaxi

Εργασίες συντήρησης επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023. 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες και  εργασίες καθαρισμού φρεατίων επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Ακριτών και Δαβάκη έως τη διασταύρωση της οδού Γρ. Λαμπράκη. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό  Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, στο τμήμα από τη διασταύρωση του Ρυσίου έως την είσοδο της Περαίας και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στα εξής σημεία: \- δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023. Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 03.07.2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.

– δεξιά του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος Προφήτη Ηλία) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, μεταξύ των οικισμών Ασβεστοχωρίου και Εξοχής, πριν από το νοσοκομείο “Παπανικολάου” και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν  από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον ισόπεδο κόμβο των ΕΛ.ΠΕ. και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, κλείνοντας μία λωρίδα κυκλοφορίας κάθε φορά αντίστοιχα. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, κατά τις ώρες 07.00- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα