Επικαιρότητα

Εργαζόμενοι σε αποθήκες της Θεσσαλονίκης τα 7 από τα 9 κρούσματα του Κιλκίς

Στις περιφερειακές ενότητες με σημαντικό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού περιλαμβανόταν χθες η περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς.

Parallaxi
εργαζόμενοι-σε-αποθήκες-της-θεσσαλον-650328
Parallaxi

Στις περιφερειακές ενότητες με σημαντικό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού περιλαμβανόταν χθες η περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, καθώς από τα συνολικώς 233 νέα κρούσματα τα εννέα εξ αυτών διαπιστώθηκαν στην επικράτεια του σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του ΕΟΔΥ.

Η νεώτερη πληροφορία του τοπικού μέσου maxitis.gr κάνει λόγo για τα επτά εκ των εννέα κρουσμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, να αφορούν Κιλκισιώτες οι οποίοι εργάζονται εκτός νομού (στα όριά όμορου νομού), σε επιχείρηση συνεταιρισμού παντοπωλών με αποθηκευτικούς χώρους συσκευασίας και διανομής προϊόντων και γραφεία πιθανότατα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης, που προέβησαν σε προληπτικό έλεγχο αμέσως μετά τις θερινές διακοπές τους.

Σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα του τοπικού μέσου eidisis.gr, τα 7 από τα 9 κρούσματα που ανακοινώθηκαν είναι κάτοικοι του ν. Κιλκίς που εργάζονται σε αποθήκες, χώρου συσκευασίας και διανομής προϊόντων μεγάλης συνεταιριστικής αλυσίδας, νότια του νομού σε περιοχή του όμορου ν. Θεσσαλονίκης.

Οι εφτά εργαζόμενοι μαζί με συναδέλφους τους -συνολικά 15- προέβησαν σε προληπτικό έλεγχο αμέσως μετά τις θερινές διακοπές τους στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής μεγάλων εργοστασιακών-εργασιακών μονάδων και αποδείχθηκαν θετικοί στον κορονοϊό για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Πηγή: eidisis.gr / maxitis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα