Ελλάδα

Έτσι έγινε το ατύχημα του Νιτσιάκου – Συλλυπητήρια από τον Δ. Ιωαννίνων

Αύριο στα Ιωάννινα η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία.

Parallaxi
έτσι-έγινε-το-ατύχημα-του-νιτσιάκου-σ-537302
Parallaxi

Νεκρός ανασύρθηκε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος όταν τo αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος».

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv, ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θοδωρής Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα, και τις Αρχές.

Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Δήμο Ιωαννιτών

“Βαθιά θλίψη για έναν σπουδαίο άνθρωπο

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που έδωσε υπεραξία στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουρισμό.

Υπήρξε όμως κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, απλός, βαθιά ευγενής και αφοσιωμένος στον τόπο του.

Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Οι φίλοι του αλλά και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Αύριο στα Ιωάννινα η κηδεία

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00μμ θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου στη γενετειρά του, τα Ιωάννινα.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου» και συνεχίζει: «Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα «φαινόμενο» επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο Πρόεδρος του, με τη σειρά τους, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.

Σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 11:00, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, το Σώμα, ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα