Επικαιρότητα

O «Φάρος του κόσμου» ζητά την βοήθεια σου

Ένα κάλεσμα για ένταξη στη μεγάλη οικογένεια του "Φάρου του Κόσμου"

Parallaxi
o-φάρος-του-κόσμου-ζητά-την-βοήθεια-σ-709379
Parallaxi

Ένα κάλεσμα για ένταξη στη μεγάλη οικογένεια του “Φάρου του Κόσμου” πραγματοποιούν τα μέλη της οργάνωσης μετά και το Tweet της  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο οποίο έγινε αναφορά στις δράση του. 

Διαβάστε το κάλεσμα… 

Είμαι ο Ηλίας Γιοβανίδης ένας νέος Ρομά που ζω στον Δενδροπόταμο. Είμαι ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά του πατέρα Αθηναγόρα και ανήκω στην οικογένεια του Φάρου του κόσμου. Μετά το Tweet της  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο οποίο έγινε αναφορά στις δράση του Φάρου γιγαντώθηκε η αγάπη του κόσμου προς τα εμάς η διάθεση για προσφορά αλλά και η έκκληση για βοήθεια από οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Γ αυτό και εμείς τα παιδιά του «Φάρου του κόσμου» στα οποία έχει περάσει πλέον ένα μέρος της ευθύνης των δράσεων, σκεφτήκαμε αυτό που τόσα χρονιά κάνουν οι εθελοντές μας η προσφορά τους προς τα εμάς και την γειτονιά μας να το  μιμηθούμε και να το μεγαλώσουμε. Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό παιδί μέσα στις αποθήκες του Φάρο  να βοηθάω έναν από τους πολλούς εθελοντές και να τους θαυμάζω.

Μετά την αναφορά στο όνομά μας το αίσθημα ευθύνης  έγινε μεγαλύτερο αλλά και η έκκληση για βοήθεια από όλη την Θεσσαλονίκη. Γ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε την δράση μας με  μια πρωτοβουλία  συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης που ειδικά σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα δώσουν μεγάλη ανακούφιση σε εκατοντάδες  οικογένειες που μας χρειάζονται και θέλουμε να είμαστε δίπλα τους. Ο “Φάρος του Κόσμου” εδρεύει στην περιοχή του Δενδροποτάμου στην οδό Κολοκοτρώνη 32, και διαθέτει όλες τις υποδομές και τον εξοπλισμό για την συγκέντρωση, και την προστασία των αγαθών που στην συνέχεια κατανέμονται και διανέμονται στους ωφελούμενους μας. 

Εμείς τα παιδιά του Φάρου του κόσμου που βρήκαμε αγάπη στοργή και προστασία  θέλουμε με την σειρά μας να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, να συνεισφέρουμε και με αυτό τον τρόπο να δώσουμε στους  συνάνθρωπους μας που το έχουν ανάγκη  τις ίδιες ευκαιρίες που είχαμε την τύχη να έχουμε εμείς.  

Έλα και εσύ στην μεγάλη οικογένεια του «Φάρου του κόσμου» 

Και η ελάχιστή βοήθεια είναι για εμάς πολύτιμη. 

Πληροφορίες  2310387444  6947081625  6986529046 

Διαβάστε επίσης: 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα