Ελλάδα

Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου

«Ο δικηγόρος των καταγγελλουσών έχει εταιρία μάνατζερ καλλιτεχνών με τον αδερφό της Παπαχαραλάμπους» ισχυρίζεται ο ηθοποιός

Parallaxi
φιλιππίδης-ο-δικηγόρος-αλέξανδρος-μί-959652
Parallaxi

Συμπληρωματική απολογία δίνει ο κατηγορούμενος για πράξεις σεξουαλικής βίας ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, παραθέτοντας νέα στοιχεία προκειμένου, όπως λέει, να αποκαλύψει ότι οι κατηγορίες είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του.

«Περιήλθαν στα χέρια μου έγγραφα στα οποία αποδεικνύουν πως ο Κ. Αλέξανδρος Μίτζιας ( δικηγόρος των καταγγελλουσών) έχει συστήσει εταιρεία με τον αδερφό της Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους που εκπροσωπούν καλλιτέχνες» ανέφερε ο ηθοποιός

Κατόπιν ανέφερε πως η κόρη της Εβελίνας Παπούλια παίζει σε ταινία, της οποίας ο σκηνοθέτης εκπροσωπείται από τον Μίτζια.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έδρα της εταιρείας μάνατζερ καλλιτεχνών είναι το δικηγορικό γραφείο του Μίτζια στην οδό Σόλωνος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η συνήγορος του, η οποία παρέδωσε στο δικαστήριο τα επίμαχα έγγραφα.

«Όλο αυτό είναι οργανωμένο είναι υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Αννα Μαρια Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Απαντώντας, ο κυριος Μίτζιας είπε:

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Η δίκη διεκόπη.

ΠΗΓΗ: skai.gr / reader.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα