Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση του συζύγου της για το ετήσιο μνημόσυνο

«Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελο της»

Parallaxi
φώφη-γεννηματά-η-ανάρτηση-του-συζύγου-903590
Parallaxi

«Λείπει πολύ» λέει για τη Φώφη Γεννηματά ο σύζυγος της πρόωρα χαμένης Ελληνίδας πολιτικού, ο Ανδρέας Τσούνης. Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά και τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό της, ο σύζυγός της αείμνηστης πολιτικού, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Σε λίγες μέρες, κλείνει ένας χρόνος», αναφέρει αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης και συμπληρώνει: «Ένας χρόνος από τότε που χάσαμε την Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική».

«Λείπει και λείπει πολύ. Από την οικογένειά της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους, πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά», υπογραμμίζει ο κ. Τσούνης, για να καταλήξει:

«Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών».

Το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου 2021, η Φώφη Γεννηματά άφηνε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν. Έπειτα από σκληρή μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, νικήθηκε στα 56 της χρόνια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα