Φωκίδα: Δύο τροχαία δυστυχήματα στον ίδιο δρόμο σε ένα δίωρο

Νεκρές δύο γυναίκες - Η μία υποδιευθύντρια φυλακών (Δείτε βίντεο)

Parallaxi
φωκίδα-δύο-τροχαία-δυστυχήματα-στον-ί-997229
Parallaxi

Μέσα σε διάστημα μόλις δύο ωρών, σημειώθηκαν δύο τροχαία δυστυχήματα στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου στη Φωκίδα την Τρίτη (18/4), στα οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Lamiareport.gr, λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη, με κατεύθυνση προς Γαλαξίδι, στη 12η χ/θ, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στον ίδιο δρόμο και συγκεκριμένα στην 77η χ/θ περίπου στις 15:30 σημειώθηκε ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονη και είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο, εξετράπη της πορείας του και έφυγε εκτός οδοστρώματος.Το όχημα έπεσε από ύψος περίπου οκτώ μέτρα και προσέκρουσε σε τοιχείο πριν καταλήξει σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο, με την οδηγό να χάνει τη ζωή της.

Τα τραγικά περιστατικά έγιναν σε έναν δρόμο, που όλοι επιθυμούν να βελτιωθεί ώστε να παρέχει ασφάλεια επιπέδου αυτοκινητοδρόμου, καθώς συνδέει την Κεντρική Ελλάδα με τη Δυτική.

Σε νεότερη ενημέρωση για τη διπλή τραγωδία, έγινε γνωστό πως η μία από τις δύο γυναίκες, συγκεκριμένα εκείνη από το δεύτερο τροχαίο, ήταν η υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τον Πύργο Ηλείας, αλλά ζούσε στη Ναύπακτο και επέστρεφε στην υπηρεσία της, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το Npress.gr, ήταν παντρεμένη με παιδιά και ο σύζυγός της είναι συνταξιούχος σωφρονιστικός υπάλληλος. Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνούν οι τοπικές αρχές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα