Διεθνή

Γαλλία: Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση άνδρα 73χρονη γιαγιά και την εγγονή της

Συνελήφθη ο δράστης

Parallaxi
γαλλία-σοκαριστικό-βίντεο-από-την-επί-1022194
Parallaxi

Λίγες ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση σε παιδική χαρά της πόλης Ανεσί της Γαλλίας όπου 32χρονος άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερα παιδιά και έναν ενήλικο, ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό, αναστατώνει την χώρα.

Ένας άντρας επιτίθεται σε 73χρονη γιαγιά και την εγγονή της, στην περιοχή του Μπορντό, με το περιστατικό να προκαλεί μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στην περιοχή. Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι και κανείς δεν δεν υπήρχε τριγύρω για να βοηθήσει τη γιαγιά και το κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της έχοντας στο πλευρό την εγγονή της όταν στο πλάνο εμφανίζεται ένας άνδρας να τις πλησιάζει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η 73χρονη και το κορίτσι το οποίο είναι κάτω των 15 ετών μπαίνουν στο σπίτι με τον άνδρα αρχικά να βάζει το πόδι του για να μην κλείσει η πόρτα και στη συνέχεια να τραβάει και να ρίχνει στο έδαφος την γυναίκα και το παιδί.

Στη συνέχεια, μάλιστα, φαίνεται να σπρώχνει το παιδί, το οποίο καταφέρνει να ξεφύγει και να επιστρέψει στο πλευρό της γιαγιάς του.

Ο δράστης της «βίαιης» επίθεσης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές. Η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το περιστατικό, αφού κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε σάλο και οργισμένες αντιδράσεις.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα