Επικαιρότητα

Για την ενέδρα έξω από το σπίτι της στην Καλαμαριά μιλά η σύζυγος του Δημήτρη Σταμάτη

Δύο άτομα βρέθηκαν έξω από την πολυκατοικία στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Parallaxi
για-την-ενέδρα-έξω-από-το-σπίτι-της-στην-603101
Parallaxi

Για τη χθεσινή παρ΄ολίγο εκρηκτική επίθεση στο σπίτι της μίλησε σήμερα στον Ant1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, η σύζυγος του  πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και  νυν προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Αναφερόμενη στην ενέδρα που στήθηκε έξω από το σπίτι της είπε ότι δύο άτομα βρέθηκαν έξω από την πολυκατοικία στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας ήταν με ποδήλατο σε μικρή απόσταση και ο δεύτερος τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό και την ώρα που τον πυροδοτούσε συνελήφθη.

«Οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν γιατί τους παρακολουθούσαν από μέρες», δήλωσε η σύζυγος του πρώην Υπουργού, διευκρινίζοντας ότι ο μηχανισμός βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

Ο δεύτερος, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει, για να συλληφθεί λίγο αργότερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κασσάνδρου.

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτια και έγιναν  δέκα προσαγωγές. Και οι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την Ρ.Σταμάτη, «δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα».

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται, ενώ για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πορεία αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Ant1news

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα