Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες, απλώς χθες μπήκε μία σφραγίδα»

Η συζήτηση του με την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Parallaxi
γιάννης-αντετοκούνμπο-πάντα-νιώθαμ-817305
Parallaxi
Εικόνα: Sooc

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο είχαν το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τον πρωταθλητή του NBA συνόδευσαν στο προεδρικό Μέγαρο η μητέρα του Βερόνικα, και ο μικρότερος αδερφός του, Άλεξ, μία μέρα μετά την τιμητική τους πολιτογράφηση και την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εικόνα: Sooc

Στη συνάντηση στον κήπο του Μεγάρου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι «πάντα νιώθαμε Έλληνες κι απλώς χθες μπήκε μία σφραγίδα», με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να τονίζει ότι ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά.

Ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ σημείωσε πως «είναι ιστορικό ότι είσαστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχαριστώ που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα».

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα» απάντησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ απευθυνόμενη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο του είπε «είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά».

Εικόνα: Sooc

Όταν, μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρατήρησε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται συχνά στην Ελλάδα εκείνος της απάντησε ότι «φέρνω στην Ελλάδα τους γιους και την κοπέλα μου, κάνουμε διακοπές εδώ. Στην Αμερική είναι η δουλειά μου».

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα