Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο από τους δράστες της δολοφονίας

Το βίντεο έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα και είναι τραβηγμένο μόλις τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Parallaxi
γιώργος-καραϊβάζ-νέο-βίντεο-από-τους-δ-745920
Parallaxi

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μόλις λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.

Οι εκτελεστές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που του OPEN TV, φεύγουν από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα και είναι τραβηγμένο μόλις τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει καταφέρει να εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο και να έχει χαρτογραφήσει ακριβώς τη διαδρομή της διαφυγής των δύο εκτελεστών από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, οι Αρχές έχουν επίσης στα χέρια τους 22 καταθέσεις αλλά έχουν και πλούσιο υλικό από το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά έχουν και πλούσιο υλικό από τις επαφές. Σε αυτές τις επαφές υπάρχουν ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που θα κληθούν το επόμενο διάστημα για να συζητήσουν αρχικά με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και αμέσως μετά οι αστυνομικοί θα διαπιστώσουν αν πρέπει να τους καλέσουν ξανά και ξανά. Επίσης, έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 30 μηχανάκια που τους φάνηκαν ύποπτα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φανεί το μηχανάκι των δραστών.

Επίσης, πάρθηκε η απόφαση να μπει στη μεγάλη μάχη για να εντοπιστούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ ένα ειδικό λογισμικό ανάλυσης δεδομένων. Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί σε εξαιρετικά ελάχιστες περιπτώσεις. Έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλες υποθέσεις εγκληματικών οργανώσεων και τρομοκρατίας.

Πηγή: ethnos.gr / OPEN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα