Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ερευνάται η σχέση του 30χρονου συλληφθέντα με τη δολοφονία της Καρολάιν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Parallaxi
γλυκά-νερά-ερευνάται-η-σχέση-του-30χρον-618461
Parallaxi

Η σύλληψη ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» στην προσπάθεια διαλεύκανσης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά οι αξιωματικοί της ασφάλειας θα εξετάσουν την τυχον εμπλοκή του στην υπόθεση σοκ.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχαν προκύψει, κυρίως από ανάλυση DNA, ο συγκεκριμένος κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής εισβολής, στις 7 Μαρτίου, σε σπίτι στο Πικέρμι. Τότε είχαν δέσει και χτύπησε το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο εν λόγω ληστής είναι το “κεφάλι” μιας ομάδας 5 Γεωργιανών οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ληστεύουν σπίτια στη βορειοανατολική Αττική.

Μάλιστα τότε, ο 36χρονος φέρεται να είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, στην προσπάθεια εμπρησμού ενός από τα αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ψάχνουν τις κλήσεις

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων λίγο πριν, αλλά και μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων.

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχει μπει και ο πληροφοριοδότης της συμμορίας, αφού εκτιμούν ότι κάποιος ενημέρωσε την σπείρα για ύπαρξη μετρητών στη μεζονέτα και γι αυτό επέλεξαν να εισβάλουν όταν ήταν μέσα το ζευγάρι, έτσι ώστε να τους υποδείξει που έχουν κρύψει τα χρήματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα