Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Ο ρόλος του ρολογιού της 20χρονης

Κενά εντοπίζονται στις καταθέσεις του συζύγου

Parallaxi
γλυκά-νερά-νέα-στοιχεία-στο-φως-ο-ρόλ-503970
Parallaxi

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ ο 32χρονος πιλότος δίνει αυτή την ώρα, μία ακόμη συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, οι παλμοί που αυτό κατέγραψε δεν συμπίπτουν με την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν εισβάλει στο σπίτι οι ληστές. Οι Αρχές καλούν λοιπόν τον σύζυγο της κοπέλας να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο που μαζί με άλλα οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

Πληροφορίες: ethnos.gr

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα