Γλυκά Νερά: Nέες αποκαλύψεις του πιλότου- Βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας

Τα νεότερα γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης που συντάραξε το πανελλήνιο.

Parallaxi
γλυκά-νερά-nέες-αποκαλύψεις-του-πιλότο-618461
Parallaxi

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σχετικά με το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κατά τη διάρκεια του οποίου η 20χρονη Κάρολαιν άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν καταθέσεις.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν πληροφόρηση για μεγάλο ποσό που θα παραλάμβανε ο 32χρονος πιλότος για αγοράς αγροκτήματος.

Δεν έχει διευκρινιστεί, παρόλα αυτά, πώς οι δολοφόνοι κατάφεραν να εξαφανίσουν κάθε είδος ίχνους και επιβεβαιωτικού στοιχείου.

Αναπάντητο παραμένει επίσης το ερώτημα γιατί οι δράστες σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, αντί να την αφήσουν λιπόθυμη.

Όπως μετέδωσαν τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι άγνωστοι κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν με σχοινί και πολλά μέτρα μονωτικής ταινίας το πρόσωπο, το λαιμό, τα πόδια αλλά και μπροστά τους αγκώνες (κάτι που θα μπορούσε να του παρείχε μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων) και τα χέρια του 32χρονου πιλότου.

Από την άλλη, την άτυχη 20χρονη την έδεσαν πισθάγκωνα και χρησιμοποίησαν για την ακινητοποίησή της κυρίως τα ρούχα της (βρέθηκε ημίγυμνη).

Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες έδεσαν ασφυκτικά με πολλά μέτρα ταινία και σχοινιού εκείνον που δεν αντιδρούσε, και σε εκείνη που φώναζε χρησιμοποίησαν ένα μόνο ρούχο.

Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί όταν έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος έλυσαν τον 32χρονο πιλότο, χωρίς προηγουμένως να τον φωτογραφίσουν δεμένο.

Σε συνέντευξή του χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, υποστήριξε πως γνώριζε ότι η σύζυγός του επισκέπτονταν ψυχολόγο.

Mάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για «άπειρες εικασίες» αναφορικά με την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Καλά σφραγισμένη η έρευνα 

Στο μεταξύ, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, είπε σχετικά τα εξής:

«Βεβαίως έχουμε στοιχεία για την υπόθεση. Απλώς δεν μπορούν να είναι ανακοινώσιμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε ανθρώπους να διαφυλαχθούν περισσότερο από όσο έχουν διαφυλαχθεί ήδη από την υπάρχουσα έρευνα».

«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πιλότος έχει ενοχληθεί από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε ότι μπορεί να είναι και αυτός πίσω από όλα αυτά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για μια καλά σφραγισμένη έρευνα. Υπάρχουν κενά στην έρευνα, αλλά θα τα καλύψουμε. Δεν είναι κενά που θα μας εμποδίσουν να οδηγηθούμε στην λύση».

Γλυκά Νερά: Πληθαίνουν τα στοιχεία για την δολοφονία- Που εστιάζουν οι αρχές

 Οι αποκαλύψεις του πιλότου στη Νικολούλη 

Την ίδια ώρα, βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας παρουσίασε το «Τούνελ».

Κατά την εκπομπή, κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σε δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Τι είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο 32χρονος πιλότος

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, είπε:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη».

Το ύποπτο αυτοκίνητο που καταγράφηκε

Πολύ σημαντική για τις έρευνες  θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η οδός Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας όπου οι ληστές σκόρπισαν το θάνατο.

Όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που εξασφάλισε το «Τούνελ», ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 5.30 το πρωί, βλέπουμε το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις μέρες πριν»

«Άκουγα μία μηχανή τις προηγούμενες ημέρες, η οποία κοντοστεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα στη γωνία της Παρόδου με την Παναγούλη. Έκανε το τετράγωνο, επέστρεφε και έφευγε. Μου έδινε την εντύπωση πως ήταν μεγάλου κυβισμού. Δεν είδα κάτι, μόνο άκουγα, γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα, περίπου στις δύο το βράδυ», λέει από μέρους της γειτόνισσα του θύματος.

Με πληροφορίες από in.gr/ “Τούνελ” / Mega

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα