Top

Γλυκά Νερά: Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο συζυγοκτόνος

Τι είπε κατά την ανάκριση για το ενδεχόμενο συνεργού και την επιμέλεια του παιδιού

Parallaxi
γλυκά-νερά-στις-γυναικείες-φυλακές-κο-774754
Parallaxi

Στην ειδική πτέρυγα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, υπό ειδικές συνθήκες για λόγους ασφαλείας, θα κρατηθεί ο 33χρονος πιλότος, καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Η διοίκηση των Φυλακών ήταν ήδη ενήμερη για το ενδεχόμενο και είχε πάρει τα μέτρα της ώστε για την προσωπική του ασφάλεια να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους, παρά μόνο με άτομο ελεγχόμενο από την διοίκηση των Φυλακών που θα είναι στο ίδιο κελί μαζί του και αφού πρώτα εξεταστεί από τους γιατρούς των Φυλακών και τον ψυχίατρο, όπου ανάλογα με τις γνωματεύσεις του θα γίνουν και οι ανάλογες προτάσεις για το κελί και την πτέρυγα που θα οδηγηθεί.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρίσκεται επιτηρούμενος και μακριά από άλλους κρατούμενους που θα μπορούσαν να του επιτεθούν.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η καταληκτική φράση της απολογίας του εντολέα του ήταν «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω…»

Η δήλωση του συνηγόρου:

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα μα γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

ΕΛ.ΑΣ. για Γεωργιανό: “Εξετάστηκε από γιατρό και βρέθηκε καλά στην υγεία του”

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (22/06) η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με όσα καταγγέλλει Γεωργιανός περί ξυλοδαρμού του από αστυνομικούς προκειμένου, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να ομολογήσει για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρει πως ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στους Κήπους του Έβρου και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι. Η ΕΛΑΣ προσθέτει πως ο συλληφθείς εξετάστηκε και για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, ενώ καταλήγει λέγοντας πως “κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ:

“Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο”.

Πληροφορίες: ΑΠΕ, news247.gr

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα