Ελλάδα

To ιστορικό μπαρ Shark δώρισε συσκευή 15.000 € στο ΑΧΕΠΑ

Η χρήση θα συμβάλλει στη συνολική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς

Parallaxi
to-ιστορικό-μπαρ-shark-δώρισε-συσκευή-15-000-e-στο-α-209689
Parallaxi

Η Διοίκηση και ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ευχαριστεί το SHARK BAR RESTAURANT, μέσω δελτίου τύπου, για την δωρεά συσκευής αυτόματων θωρακικών συμπιέσεων LUCAS CPR.

Η συσκευή LUCAS CPR αξίας 15.000 ευρώ, την οποία δώρισε η εταιρεία SHARK BAR RESTAURANT προστέθηκε στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ένα νοσοκομείο που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρωτοπορία της αντιμετώπισης της πανδημίας από τον ιό Covid-19, αποτελώντας νοσοκομείο αναφοράς.

Η χρήση της ανωτέρω συσκευής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση των ποσοστών επίτευξης αυτόματης κυκλοφορίας αλλά και της τελικής έκβασης στα θύματα καρδιακής ανακοπής και επομένως θα συμβάλλει στη συνολική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας.

Μέσα από τέτοιες εταιρικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης ενδυναμώνεται και προωθείται το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεισφοράς, συστατικά απαραίτητα για την ενίσχυση των υποδομών του Νοσοκομείου και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα το δύσκολο έργο του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού.

  Αξίζουν συγχαρητήρια στον Τάκη Μπέτα, τον Πέτρο Λεμπετλή και το Δημήτρη Πετρίδη για την ευγενική χειρονομία τους που δείχνει το δρόμο και το παράδειγμα αυτούς τους δύσκολους καιρούς που δοκιμάζεται η δημόσια υγεία να ακολουθήσουν και άλλοι.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα